single

content page news

Vibers genomineerd voor Green Quest BNR

februari 3, 2020

Bij BNR op de radio

Vibers is genomineerd voor de Green Quest van BNR Nieuwsradio. Daar hoort bij dat het genomineerde bedrijf op de radio vertelt wat de innovatie inhoudt. Dus hop! Naar Amsterdam! De redacteuren bij BNR keken toch minstens een beetje verbaasd toen Jan-Govert, de oprichter van Vibers, met een grote bos Olifantsgras de redactie binnenliep. Maar na een tijdje sloeg de verbazing om in enthousiasme. Maak je hier bioplastic en papier van? En ook beton? Wauw! En groeit het gewoon in Nederland?!

Om de klimaatdoelen te halen, moet Nederland keihard aan de bak. Tijdens The Green Quest, het nieuwe programma op BNR Nieuwsradio, neemt Harm Edens de vergroening van BV Nederland onder de loep. Hij krijgt daarbij hulp van de échte duurzaamheidsspecialisten van The Green Team.

Het Green Team, bestaande uit vijf deskundigen, beslist welke bedrijven een plek krijgen in the Green Gallery. De Green Team Leden zijn: Chantal Vergouw (Interpolis), Annemarie Rakhorst (duurzaam investeerder, oprichter duurzaamheid.nl), Marleen Prins (ENGIE), Milan Meyberg (adviseur verduurzaming, vooral bekend uit de festivalbranche) en Jacqueline Cramer (oud milieuminister en hoogleraar duurzaam innoveren).

Elke maandag om 15.00 uur pitcht een duurzame doener zijn of haar innovatieve project. Die vindt je na de uitzending terug in the Green Gallery. In juli kiest het Green Team de winnaar en wordt de Green Quest Award uitgereikt.

Check hier de pitch van Vibers!

← go back
Vibers
Maasboulevard 100
3063 NS Rotterdam

hallo@vibers.nl


Btw nr. 8513.73.665.B01
Kamer van Koophandel nr. 54617073
IBAN NL06 ABNA 0818 9173 26

Volg ons op:

Vibers™ Alle rechten voorbehouden © 2024