page mission

Change the script. Join the vibe!

Samen met jou en steeds meer bedrijven zorgen we voor versnelling van de biobased economy. Van werken met traditionele materialen van fossiele oorsprong naar toepassing van Vibers. Zodat jouw organisatie papier en karton, bioplastics en biobeton kan gebruiken dat duurzaam is. Wie wil dat nou niet?

Change the script. Join the vibe! Dat is onze missie.

Stel je voor, bedrijven over de hele wereld die werken met Vibers. Bioplastics, bio-beton en duurzaam papier en karton met Vibers. Bedrijven helpen zo hun CO2-emissies te verlagen en helpen bij het creëren van een betere en duurzamere Aarde. Met jouw hulp kunnen we het mogelijk maken. Vibers ondertekende de Letter of Commitment ter ondersteuning van de tien principes van de Verenigde Naties Global Compact over mensenrechten, arbeid, milieu en corruptiebestrijding. De toekomst hangt af van wat we vandaag doen. Organisaties die deelnemen aan de Global Compact van de Verenigde Naties delen samen dezelfde overtuiging. Het inrichten en hanteren van processen die zijn geworteld in universele principes dragen bij aan een stabielere en inclusieve mondiale markt die de huidige situatie verbetert en de toekomst transformeert. Deelnemen aan het UN Global Compact sluit naadloos aan bij de cultuur van Vibers.

Evolutie, revolutie. Vibers als oplossing voor een groot probleem op Aarde. 

Plastic in het water. Plastic in het eten. Plastic in de lucht die hij inademt. Het is tijd om hem van het plastic dieet te halen. 

100.000 zeedieren sterven elk jaar door plastic vervuiling. Tegen 2050 zit er meer plastic in de oceaan dan vis. Je kunt helpen het te stoppen. Vandaag. 

Vibers is een mentaliteit. Laten we onze grijze cellen gebruiken om na te denken over wat er echt toe doet. 

Wereldwijde branden, droogtes en overstromingen. Jongeren vinden dat het tijd is om op te staan. Help de volgende generaties. 

Introductie van groen beton. Beton dat de ecologische voetafdruk verkleint. Beton waarop je echt kunt bouwen. 
Vibers
Maasboulevard 100
3063 NS Rotterdam

hallo@vibers.nl


Btw nr. 8513.73.665.B01
Kamer van Koophandel nr. 54617073
IBAN NL06 ABNA 0818 9173 26

Volg ons op:

Vibers™ Alle rechten voorbehouden © 2024