Ons team

Bij vibers™ weten we het al langer; Plastic is nu echt uit. Plastic is over en vooral overbodig. En beton is zeer milieuvervuilend. vibers™ is een betere oplossing. Je kunt er zelfs mee 3D-printen. Natuurlijke vezels, oersterk, duurzaam en mooi. Gemaakt van Olifantsgras. Een snelgroeiend gewas dat vier keer zo veel CO2 vastlegt als een bos met bomen. Dankzij moderne technieken supergeschikt om producten te maken die vele malen beter zijn voor het milieu. Er is nu met vibers™ een prima alternatief voor vervuilende materialen. Change the script, join the vibe.

Voor een beter milieu
We maken vervangers voor verschillende vervuilende producten. Zoals leuke spulletjes voor in huis en op de camping. Erger jij je ook zo aan die grote tas met plastic verpakkingen die je iedere week weg moet gooien? Daarom maken we vervangers voor plastic verpakkingen. Onze verpakking is food approved en composteerbaar als er een Kiemplantlogo op staat. Dan mag je het in de GFT bak doen. En wist je dat beton ook zeer milieuvervuilend is? vibers™ is ook daarvoor de oplossing. Natuurlijke vezels, oersterk, duurzaam en mooi. Voor keukenwaar, verpakkingen en designproducten. Of zelfs voor 3D-printbaar bouwmateriaal. Change the script, join the vibe.

Careers @Vibers
vibers™ is fris, krachtig, vriendelijk en vol met ambitie. En een beetje eigenwijs. Verandering gaat niet vanzelf. Daarvoor moet je enorm je best doen. Mensen weten te enthousiasmeren, laten zien hoe het anders kan. Kunnen samenwerken met partners, die net zo gedreven zijn als wij. En je moet passen in ons team. Ben jij iemand of ken jij iemand die bergen kan verzetten en die wil helpen vibers™ groot te maken? Neem dan contact met ons op. Het maakt ons niet uit of je belt, een mooie brief schrijft of een filmpje instuurt. Kies de manier die het beste bij jou past en vertel ons hoe je ons team kan versterken. Change the script, join the vibe.