NNRGY, maker van Vibers™
NNRGY wil grondstoffen en producten die schade toebrengen vervangen door bio-based substituten. Door de grondstoffen lokaal te telen wordt transport over grote afstanden vermeden. Lokaal transport is bovendien schoner en daardoor minder milieubelastend. Door producten lokaal te fabriceren onder goede arbeidsomstandigheden zijn deze beter controleerbaar en ze hebben een aanwijsbare herkomst.

Marktleider
De hoofdfocus van NNRGY® en haar merk vibers™ ligt op het produceren van producten met als alternatieve grondstof Olifantsgras. Deze producten worden ontwikkeld in samenwerking met producenten, waardoor Olifantsgras lokale werkgelegenheid in de maakindustrie stimuleert. Ons doel: marktleider in producten met Olifantsgras.

Een beetje eigenwijs
NNRGY is een beetje eigenwijs. We geloven namelijk dat het anders kan. Dat we vastzitten in een systeem dat is gebaseerd op fossiele brandstoffen, vervuilende productietechnieken, transport van grondstoffen uit verre landen en productie onder slechte omstandigheden en met een vernietigend effect op de leefomgeving. Een systeem dat niet langer werkt. Het is niet volhoudbaar. Daarom moet het anders. Kan niet bestaat niet. Als we maar willen kan het best. Change the script, join the vibe.